55+ training bij River PT

Sporten. Naast dat het lekker even je hoofd leegmaken is, knap je er ook vitaal van op. Sporten maakt je sterker en soepeler. Vitaal oud(er) worden, daar tekenen we toch voor? Bij River PT bundelen we graag de krachten met je. Letterlijk en figuurlijk. Voor iedere leeftijdscategorie bieden we maatwerk trainingen aan. Neem bijvoorbeeld de 55-plussers. Gespecialiseerde trainers gaan 1-op-1 met je trainen, zodat je maatwerk (kracht)oefeningen doet die bij je lichaam passen. En dan ga je ook nog met persoonlijk voedingsadvies de deur uit. Zien we je binnenkort?

Proeftraining aanvragen

TESTIMONIALS

“Serieus trainen, met een ongedwongen sfeertje. Precies de manier waarop ik het volhoud.”

Bertrie Wierenga, Actrice GTST – Zangeres

“Gewoon helemaal top. Een heerlijk rustige gym met goede trainers die je helpen je doelen te behalen. Oh, en er is natuurlijk niks fijner dan je training beginnen met een goede kop koffie!”

Dorian Bindels, Acteur GTST - Musicalster

“River PT! Precies wat ik nodig heb om fit te blijven: goeie trainers die me dat extra zetje geven naar nieuwe doelen, een schone en opgeruimde gym, altijd espresso-tje vooraf, open wanneer jij tijd hebt en lekker dichtbij!”

Machiel van Ginderen

 “Ik ben 10 weken na mijn 3e bevalling bij River PT begonnen om weer sterker en fitter te worden. Met Katja hebben ze een echte post partum expert in huis die precies weet wat ik wel en niet mag. Ze daagt me uit het meest uit een training te halen zonder risico’s te nemen en ziet precies wat ik aan kan. Ik ga met plezier naar de sportschool waar de sfeer altijd prettig en welkom is.”

Martha Frankenhuis

avada-cafe-logo-footer