Afvallen door River PT training

Er gaat niets boven lekker in je vel zitten. Sporten helpt! Is het niet om het gelukshormoon dopamine aan te maken dan is het wel om meer conditie te krijgen óf om af te vallen. Daarover gesproken. Zo’n 85% van de sporters komt bij River PT om wat kilo’s kwijt te raken. Hoe we in de gym dit aanpakken? Onze personal trainers leggen de focus op krachttraining. Met deze vorm van trainen maak je optimaal gebruik van zogenoemde ’naverbranding’, oftewel de (vet)verbranding gaat nog een tijd na de workout door. Word sterker, fitter en verleng tegelijkertijd je verbranding. Win-win!

Proeftraining aanvragen

TESTIMONIALS

“Serieus trainen, met een ongedwongen sfeertje. Precies de manier waarop ik het volhoud.”

Bertrie Wierenga, Actrice GTST – Zangeres

“Gewoon helemaal top. Een heerlijk rustige gym met goede trainers die je helpen je doelen te behalen. Oh, en er is natuurlijk niks fijner dan je training beginnen met een goede kop koffie!”

Dorian Bindels, Acteur GTST - Musicalster

“River PT! Precies wat ik nodig heb om fit te blijven: goeie trainers die me dat extra zetje geven naar nieuwe doelen, een schone en opgeruimde gym, altijd espresso-tje vooraf, open wanneer jij tijd hebt en lekker dichtbij!”

Machiel van Ginderen

 “Ik ben 10 weken na mijn 3e bevalling bij River PT begonnen om weer sterker en fitter te worden. Met Katja hebben ze een echte post partum expert in huis die precies weet wat ik wel en niet mag. Ze daagt me uit het meest uit een training te halen zonder risico’s te nemen en ziet precies wat ik aan kan. Ik ga met plezier naar de sportschool waar de sfeer altijd prettig en welkom is.”

Martha Frankenhuis

avada-cafe-logo-footer