Train efficiënt met EMS training

De letters EMS staan voor ‘Elektro Musculaire Stimulatie’ oftewel het elektronisch stimuleren van de spieren. Je krijgt tijdens de EMS training een pak aan met elektroden. Deze elektroden sturen tijdens de training signalen naar je spieren die zich daardoor gecontroleerd samentrekken. Door het EMS elektropak maakt jouw lichaam twee keer zoveel spiersamentrekkingen als wanneer je normaal in de sportschool zou trainen. Een sessie van 20 minuten EMS training heeft hetzelfde effect als wanneer je 1,5 uur intensieve training zou doen in een normale gym. Daarnaast maken de elektronische impulsen het mogelijk spiergroepen te stimuleren die bij normale fitness niet gebruikt worden.

EMS is een manier van trainen die zeer populair is bij topatleten, acteurs, modellen, voetballers en tal van celebrities als Usain Bolt, Lindsay Lohan, Carice van Houten maar ook het volledige voetbalteam van Bayern München.

Waarom EMS training

Met EMS training bereik je effectief je doelen, ook als je wat minder tijd hebt. Het is geschikt voor:

  • Afvallen
  • Conditie opbouwen
  • Spiermassa
  • Tegen Cellulitis en zorgt voor een strakkere huid
  • Herstel van blessures
  • Tegen rugklachten

En dat alles in maar 20 minuten per training. Vraag nu een gratis proefles aan!

Proeftraining aanvragen

TESTIMONIALS

Bertrie Wierenga:

Actrice GTST – Zangeres

“Serieus trainen, met een ongedwongen sfeertje. Precies de manier waarop ik het volhoud.”

Dorian Bindels:

Acteur GTST – Musicalster

“Gewoon helemaal top. Een heerlijk rustige gym met goede trainers die je helpen je doelen te behalen. Oh, en er is natuurlijk niks fijner dan je training beginnen met een goede kop koffie!”

avada-cafe-logo-footer