EEN WARM WELKOM

Na een intakegesprek (20 minuten) en proeftraining (40 minuten) enthousiast geworden? Dan ga je samen met de personal trainer een trainings- en voedingsschema samenstellen. De basis hiervoor wordt gevormd door je sportieve doelstellingen: van het kwijtraken van coronakilo’s tot het verbeteren van de vitaliteit of het opbouwen van spiermassa. Jouw beweegreden om naar onze boutique gym te komen, is bij het samenstellen van het op maat gemaakte programma in the lead. Op basis hiervan wordt gekeken of deze gewenste verandering met één, twee of drie keer per week kan worden behaald.

Proeftraining aanvragen

Uurtarieven per week

Tarieven zijn inclusief personal training, lifestyle-, voedingsadvies en wasservice.

  • 1x per week: €80,00 per uur

  • 2x per week: €70,00 per uur

  • 3x per week: €60,00 per uur

We trappen af met een samenwerking van drie maanden. Dit doen we om op het vlak van sport en lifestyle een houdbare verbetering te bewerkstelligen. Een vooruitgang die goed is vol te houden simpelweg, omdat je mentaal en fysiek aan de bewuste levensstijl gewend bent geraakt. Na het eerste kwartaal is het lidmaatschap per maand opzegbaar.

Trainen met vrienden

Omdat alleen ook maar alleen is, bieden wij de mogelijkheid om met z’n tweeën een personal training sessie te volgen. Zo kun je elkaar motiveren en stimuleren, en, niet onbelangrijk de kosten delen. Dit is mogelijk wanneer jij en je partner een vergelijkbaar trainingsdoel hebbenUiteraard blijft onze persoonlijke aanpak gewaarborgd voor een programma op maat. Voor samen trainen wordt een opslag van 25% op het geldende termijn tarief berekend.

  • 1x per week: €50,00 p.p. per uur

  • 2x per week: €44,00 p.p. per uur

  • 3x per week: €37,50 p.p. per uur

Maatwerk personal training

Professionele begeleiding die je verdient

Lifestyle- en voedingsadvies

Gezonde leefstijl die bij je past

Luxe voorzieningen

High-end sport- apparatuur

TESTIMONIALS

Bertrie Wierenga:

Actrice GTST – Zangeres

“Serieus trainen, met een ongedwongen sfeertje. Precies de manier waarop ik het volhoud.”

Dorian Bindels:

Acteur GTST – Musicalster

“Gewoon helemaal top. Een heerlijk rustige gym met goede trainers die je helpen je doelen te behalen. Oh, en er is natuurlijk niks fijner dan je training beginnen met een goede kop koffie!”

Proeftraining aanvragen

avada-cafe-logo-footer