Let’s go that extra mile!

Zeggen we ‘personal training’, dan bedoelen we ook personal training. Eén-op-één workouts altijd gegeven door je eigen trainer. Een ervaren trainer met volledige focus op jou als individu, je gezondheid en veiligheid. Met wie je samen een trainingsschema samenstelt. Die jou in de loop van de tijd door en door leert kennen. Die weet waarom je hier bent, waarmee je struggelt, en waar je net die extra peptalk nodig hebt. Tijdens de blessurepreventieve sportroutine draait het 60 minuten lang alleen om joú en het nastreven van joúw sportieve doelstellingen.

Maar daar blijft het niet bij. We go that extra mile. Want fit worden zit ‘m niet alleen in zware workouts, maar juist in de combinatie met een gezonde levensstijl. In hoe je het dagelijkse leven leeft. Door praktische lifestyle- en voedingstips van je personal trainer sta je vaak door kleine switches binnen korte tijd een stuk vitaler in het leven. Haal eruit wat erin zit!

Proeftraining aanvragen

TESTIMONIALS

Bertrie Wierenga:

Actrice GTST – Zangeres

“Serieus trainen, met een ongedwongen sfeertje. Precies de manier waarop ik het volhoud.”

Dorian Bindels:

Acteur GTST – Musicalster

“Gewoon helemaal top. Een heerlijk rustige gym met goede trainers die je helpen je doelen te behalen. Oh, en er is natuurlijk niks fijner dan je training beginnen met een goede kop koffie!”

avada-cafe-logo-footer