Pre- & postpartum training bij River PT

Je bent zwanger of hebt inmiddels met al je kracht een kindje ter wereld gebracht. Je bent in de zevende hemel, maar zou toch ook wel weer graag willen dat je lichaam aanvoelt als vanouds. Veel vrouwen gaan dan ook enthousiast weer aan de slag met sporten om weer back in shape te komen. De meeste vergeten hoeveel er eigenlijk bij komt kijken. Je lichaam is zo erg veranderd in die negen maanden, er moet dan ook zo veel herstellen. Je kunt beter niet zomaar lukraak weer wat gaan aanmodderen. Je doet hier vaak meer kwaad dan goed mee. Ga op een verantwoorde en veilige manier samen met een professional aan de slag om te herstellen en back to basic te gaan. Zit dat goed, dan kun je weer knallen.

Wij werken met ademhalings- en mobiliteitsoefeningen, we checken de buikspieren en postuur en gaan vanuit daar aan de slag met core activatie en herstel van kracht in de rest van het lichaam.

Proeftraining aanvragen

TESTIMONIALS

 “Ik ben 10 weken na mijn 3e bevalling bij River PT begonnen om weer sterker en fitter te worden. Met Katja hebben ze een echte post partum expert in huis die precies weet wat ik wel en niet mag. Ze daagt me uit het meest uit een training te halen zonder risico’s te nemen en ziet precies wat ik aan kan. Ik ga met plezier naar de sportschool waar de sfeer altijd prettig en welkom is.”

Martha Frankenhuis

“Serieus trainen, met een ongedwongen sfeertje. Precies de manier waarop ik het volhoud.”

Bertrie Wierenga, Actrice GTST – Zangeres

“Gewoon helemaal top. Een heerlijk rustige gym met goede trainers die je helpen je doelen te behalen. Oh, en er is natuurlijk niks fijner dan je training beginnen met een goede kop koffie!”

Dorian Bindels, Acteur GTST - Musicalster

“River PT! Precies wat ik nodig heb om fit te blijven: goeie trainers die me dat extra zetje geven naar nieuwe doelen, een schone en opgeruimde gym, altijd espresso-tje vooraf, open wanneer jij tijd hebt en lekker dichtbij!”

Machiel van Ginderen

avada-cafe-logo-footer